Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 та 9 травня уся Україна вшановує День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найстрашнішою трагедією ХХ сторіччя.

Дата: 06.05.2021 12:14
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

Напередодні у населених пунктах Борсуківської громади пройшли поминальні заходи. Біля пам'ятників та обелісків загиблим воїнам зібрались жителі сіл, священнослужителі та представники органів місцевого самоврядування, діти та учнівська молодь щоб засвідчити пам'ять за усіма загиблими чи зниклими безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

 

На жаль, 76-у річницю Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни і боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Останні роки продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили і учасники АТО й ООС – гідні нащадки героїв Другої світової війни.

 

Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь