Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з керівниками управління Пенсійного фонду України та банківських установ щодо змін в організації виплат і доставки пенсій

Дата: 12.05.2021 13:27
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Сьогодні, 12 травня 2021 року відбулась робоча зустріч сільського голови Романа Кухарського, керівного складу Борсуківської сільської ради, старост сіл територіальної громади з начальником Лановецького відділу обслуговування громадян √7 (сервісного центру) Управління пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимиром Івашуком та керівниками банківських установ (АТ "Ощадбанку", ПАТ "Райффайзен Банк Аваль", ПАТ "ПриватБанк"). Основним питанням зустрічі було роз'яснення фахівцями змін в організації виплат і доставки пенсій мешканцям Борсуківської територіальної громади.

               Фото без опису

Зокрема, було зазначено, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України за місцем фактичного проживання з 1 вересня 2021 року отримуватимуть пенсії через відібрану на конкурсі організацію люди з інвалідністю І групи, особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду, особи, які досягли 80-річного віку. Інші категорії пенсіонерів, які на сьогодні отримують виплати у відділеннях АТ «Укрпошта» або з доставкою додому листоношами, до 1 вересня 2021 року повинні обрати один з уповноважених банків для здійснення подальшої виплати пенсій. У разі, якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять вибір, виплата пенсій кожному з таких одержувачів з 1 вересня 2021 року здійснюватиметься через поточний рахунок в АТ “Ощадбанк”, який буде відкритий за зверненням органу Пенсійного фонду України, про що одержувача буде проінформовано.

Також спеціалісти побували в Центрі надання адміністративних послуг Борсуківської сільської ради, ознайомились з переліком електронних послуг та запевнили про готовність до співпраці у стосовно обслуговування пенсіонерів, роботодавців та громадян громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь