Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Потреба у медсестрах! (ПРЕС – РЕЛІЗ Лановецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості )

Дата: 13.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 868

Головне | Державний центр зайнятості

Медична сестра – одна з самих найгуманніших професій, що існують на землі. Медичних сестер ще завжди лагідно називають – сестрами милосердя. Вони завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках, особливо у теперішній час пандемії.

З початку 2021 року роботодавці звернулись у Тернопільську обласну службу зайнятості за допомогою в укомплектуванні 107 вакансій медсестер у лікувальних закладах, медичних центрах, стоматологічних кабінетах тощо. Медичні заклади Лановеччини з початку року мали потребу у 12 медичних сестрах.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості професію молодшої медичної сестри з догляду за хворими можна здобути в Заліщицькому вищому професійному училищі, Дніпровському, Донецькому, Івано-Франківському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 3 місяці. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво державного зразка. Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Також, деякі категорії громадян можуть отримати безкоштовний ваучер для підготовки, підвищення кваліфікації за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство», «Фізична терапія, ерготерапія».

Якщо Вас зацікавила вказана вакансія, за більш детальною інформацією зверніться до Лановецької районної філії Тернопільського ОЦЗ за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності 43а , або за телефоном (03549) 21484.

 

Відділ взаємодії з роботодавцями

Лановецької районної філії

Тернопільського обласного центру зайнятості

тел.(03549) 21484


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь