Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

“Лісова казка” відновлює роботу!

Дата: 24.05.2021 14:04
Кількість переглядів: 1320

Фото без опису

Як відомо, внаслідок адмінреформи дитячий оздоровчий табір “Лісова казка”, розташований поблизу села Борщівка, відійшов у комунальну власність Борсуківської територіальної громади. Минулого року через пандемію та карантинні обмеження заклад не працював. Які плани щодо відкриття сезону оздоровлення дітей у “Лісовій казці” у нинішніх власників — про це розповідають голова Борсуківської громади Роман КУХАРСЬКИЙ та в.о.директора оздоровчого закладу Світлана ОКСЕНЮК.

Фото без опису          Роман Кухарський:

  — На сесії сільської ради розроблено й затверджено новий Статут установи, депутати підтримали виділення коштів на проведення косметичного ремонту, підготовку й оформлення дозвільних та інших документів. Наразі працівники підприємства здійснюють роботи із благоустрою території табору. У п’ятницю, 21 травня, тут відбудуться змагання військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

  Хочу також наголосити, що, відповідно до Статуту комунального підприємства, з 2021 року запроваджено ряд платних послуг, які підприємство надаватиме у міжсезонний період, або у період відсутності табірної зміни.

Фото без описуСвітлана Оксенюк:

  У нас працює 3 сторожі, бухгалтер і я. З кухарями маємо вже тривалу співпрацю; харчоблок також готовий до роботи, залишається дещо закупити зі столового приладдя та посуду. Як тільки дадуть дозвіл на відкриття, ми готові за два тижні підготувати табір для відпочинку й оздоровлення першої зміни дітей. Це, звісно, за умови безпечної епідситуації в нашому регіоні.

  За сприяння голови громади Романа Кухарського та депутатів сільської ради ми плануємо використовувати територію для організації не лише оздоровлення та відпочинку малечі, а й проведення урочистих заходів для всіх бажаючих. Тож запрошуємо провести незабутні зустрічі на території «Лісової казки». Тут відповідна інфраструктура, чудові краєвиди, поблизу озеро і далеко від буденного галасу та суєти.

Комунальне підприємство «Оздоровчий табір «Лісова казка» Борсуківської сільської ради запрошує дітей на оздоровлення та відпочинок влітку 2021 року.

  І зміна — 26 червня — 9 липня;

  ІІ зміна — 17 липня — 30 липня.

  Вартість одного дня перебування в таборі — 295 грн. Загалом зміна триває 14 днів.

  Загальна вартість путівки — 4130 грн. Для дітей пільгових категорій з населених пунктів, які входять у Борсуківську ТГ, батьківська доплата становить 1032 грн. 50 коп.

  Прийом замовлень на оздоровчі зміни розпочато.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь