Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цьогоріч служба зайнятості на Лановеччині допомогла роботодавцям укомплектувати 273 вакансії

Дата: 31.05.2021 16:28
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

За січень – травень 2021 року, завдяки активній взаємодії служби зайнятості Лановеччини з роботодавцями, було працевлаштовано 273 краян з них: 179 жителів Лановецької ОТГ та 89 мешканців Борсуківської громади.

 Щоб роботодавець якнайшвидше знайшов потрібного працівника, у службі зайнятості підберуть необхідні кадри з відповідної електронної бази даних безробітних, запропонують резюме шукачів роботи; проведуть профвідбір кадрів з використанням психодіагностичних методик, а також ряд заходів із забезпечення якісної комунікації сторін працевлаштування. 

Якщо потрібних фахівців немає - організують професійне навчання як у закладах освіти та ЦПТО державної служби зайнятості, які мають сучасну матеріально-технічну навчальну базу з найновішим обладнанням та технікою, так і на виробництві, у тому числі за індивідуальною формою, а також стажування безпосередньо на робочих місцях. Цьогоріч профнавчання проходили 78 безробітних краян; 72  його завершили та працевлаштовані.

До слова, ті роботодавці, які легально працевлаштовують безробітних на новостворені робочі місця на строк не менше, ніж на 2 роки, можуть отримати щомісячну компенсацію фактичних витрат на сплату єдиного соціального внеску. Так, з травня 2013 року по травень 2021-го 66 роботодавців нашого краю отримали згадану компенсацію за працевлаштування 92 безробітних.

Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства чи приватного бізнесу. Розумно сформований штат кваліфікованих працівників дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проекти. Якщо Ви бажаєте підібрати на постійну чи тимчасову роботу персонал, який відповідав би необхідним професійним вимогам Ви можете звернутись до Лановецької районної філії Тернопільського ОЦЗ за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності 43а , або за телефоном (03549) 21484.

Відділ взаємодії з роботодавцями

Лановецької районної філії

Тернопільського ОЦЗ

тел.(03549) 21484


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь