Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платники Тернопілля спрямували до бюджетів майже 4,7 млрд грн платежів

Дата: 05.07.2021 10:23
Кількість переглядів: 208

Упродовж першого півріччя цього року платники податків Тернопілля забезпечили до бюджетів усіх рівнів 4 млрд 667,3 млн грн податкових платежів. Порівняно з січнем-червнем 2020 року надходження до зведеної казни зросли на 1 млрд 186,8 млн гривень або на 34,1 відсотка більше. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

«Із усієї суми надходжень до загального фонду державного бюджету надійшло 2 млрд 135,9 млн грн, місцеві бюджети отримали 2 млрд 561,4 млн гривень. А це відповідно на 674,9 млн грн та 511,8 млн грн більше, ніж торік», – конкретизував очільник податкової служби Тернопільщини. 

Посадовець зазначив, що вагому частку в доходах держбюджету склали надходження з податку на додану вартість, податку на прибуток та акцизного податку. «Субєкти господарювання нашого краю з початку цього року сплатили 1 млрд 39,3 млн грн податку на додану вартість, 205,9 млн грн податку на прибуток та 13,5 млн грн акцизного податку», – повідомив Михайло Яцина.

За його словами, до шести місяців минулого року спостерігається суттєвий приріст надходжень із усіх цих платежів. Так, сплата ПДВ цьогоріч зросла на 60,5 відсотка, податку на прибуток – на 43 відсотки, а акцизного податку – на 62,4 відсотка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь