Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Тернопільщині є попит на фахівців у сфері бухгалтерії

Дата: 14.07.2021 23:07
Кількість переглядів: 405

16 липня в Україні – День бухгалтера. Без фахівця цієї професії, древньої і до сьогодні необхідної, не може діяти жодне підприємство. Попит на бухгалтерів на ринку праці Тернопільщини існує постійно. Упродовж І півріччя 2021 року роботодавці області мали 231 вакансію для фахівців цієї професії, з них 177 були укомплектовані за сприяння служби зайнятості області.

Підприємства та установи Лановеччини з початку року мали потребу у 5 бухгалтерах та шукали 1 головного бухгалтера.

Якщо Ви бухгалтер за освітою, зареєстровані у службі зайнятості як безробітний і бажаєте підвищити свою кваліфікацію, за спрямуванням служби можна навчатися за напрямами «Комп’ютеризований бухгалтерський облік» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти (ЦПТО) ДСЗ (термін навчання 1 міс.), «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності» в Одеському ЦПТО ДСЗ (0,5 міс.), «Організація та методика бухгалтерського обліку бюджетних установ» у Луганському ЦПТО ДСЗ (0,3 міс.), «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку» в Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ (термін навчання 1,2 міс.). Навчання проводиться за груповою формою, у т.ч. дистанційно, після завершення слухачі отримують свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Також професію обліковця з реєстрації бухгалтерських даних можна здобути в Гусятинському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя та Заліщицькому ВПУ; професію офісного службовця (бухгалтерія) - в Тернопільському ВПУ № 4 ім. М. Паращука. Після завершення навчання слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії.

Якщо Вас зацікавила вказана вакансія, за більш детальною інформацією зверніться до Лановецької районної філії Тернопільського ОЦЗ за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності 43а , або за телефоном (03549) 21484.

Принагідно вітаємо з професійним святом усіх фахівців, які мають справу із бухгалтерією. Нехай у Ваших справах всюди буди буде чіткий порядок і розрахунок, у родинах – злагода і добробут, над головою – мирне небо!

 

Відділ взаємодії з роботодавцями Лановецької районної філії

Тернопільського обласного центру зайнятості

тел.(03549) 21484


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь