Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Тернопільщині податковою знижкою вже скористалися майже 3900 жителів

Дата: 22.07.2021 12:34
Кількість переглядів: 214

Задля податкової знижки громадяни Тернопільської області задекларували 67,3 млн грн витрат, що на 15,9 млн грн більше, ніж торік. При цьому своїм правом на повернення надмірно сплаченого податку вже скористалися 3896 наших краян. Порівняно з аналогічним періодом минулого року їхня кількість зросла на 732 особи.

Найчастіше підставою для податкової знижки жителів Тернопільського краю є витрати на навчання. Так, понад 81 відсоток декларантів, а це 3173 осіб заявили про це, зазначивши, що витратили на здобуття освіти минулого року 57,4 млн гривень. Сплата страхових внесків за договорами довгострокового страхування життя дала право на повернення податку 661 декларанту, а оплата відсотків за іпотечними кредитами – 29 нашим краянам. Про витрати на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла інформували 12 громадян. Ще 8 осіб задекларували витрати у зв’язку з переобладнанням транспортних засобів. Оплата допоміжних репродуктивних технологій та усиновленню дітей та пожертвування дали право на податкову знижку відповідно 6 та 7 декларантам.

За наслідками перерахунків громадянам нараховано до повернення 12,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб. При чому 10,8 млн грн або 89,1 відсотка декларанти вже отримали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь