Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Тернопільщині підприємства-боржники виплатили 9,5 млн грн платежів

Дата: 02.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 200

Впродовж січня-червня 2021 року 341 підприємство, яке допустило податковий борг на початок року, зменшило його на 9,5 млн гривень. Зокрема, 262 юридичні особи сплатили 3,3 млн грн податкової заборгованості.

Від погашення податкового боргу у першому півріччі цього року до зведеного бюджету надійшло 22,6 млн грн, що на 9,5 млн грн більше, ніж торік. При цьому державна скарбниця отримала 11,3 млн грн, а це плюс півтора мільйона гривень до січня-червня минулого року.

Таких результатів вдалося досягти завдяки комплексному плану дій задля скорочення податкового боргу. Зокрема, цьогоріч у першому півріччі фахівці податкової служби області подали до суду 75 звернень щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів на суму податкового боргу 21,6 млн гривень. Органи правосуддя задовольнили 41 таке звернення на суму 13,8 млн гривень. Щодо стягнення активів фізичних осіб через органи державної виконавчої служби, то до суду направлено 128 позовів на суму податкового боргу 8,7 млн гривень.

Від реалізації безхазяйного майна до зведеного бюджету надійшло 86,1 тис. гривень. Зокрема, держбюджет отримав 71,1 тис. грн, а місцеві бюджети – 19,8 тис. гривень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь