Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До державної скарбниці бізнес Тернопільщини перерахував більше ПДВ, ніж торік

Дата: 09.08.2021 09:27
Кількість переглядів: 201

Майже 1,2 млрд грн податку на додану вартість сплатили субєкти господарювання Тернопільщини до Державного бюджету України упродовж семи місяців цього року. «Рівень надходжень січня-липня 2020 року перевищено на 424 млн гривень. Додатково ж  скарбниця країни отримала від бізнесу нашого краю 22,3 млн грн, оскільки сплатили на 1,9 відсотка більше, ніж очікувалося», – повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

Посадовець деталізував, що в середньому підприємства та компанії Тернопільщини щомісяця цьогоріч сплачували 167 млн грн проти 106,4 млн грн торішніх. Відтак плюс ПДВ склав 60,6 млн грн або на 56,9 відсотка більше.

«Загалом на теренах краю на початок серпня було зареєстровано 2800 платників податку на додану вартість – юридичних осіб. Варто зауважити, що порівняно із станом на 1 січня 2021 року фактично кількість платників даного платежу збільшилась на 58 осіб або на 2,1 відсотка більше. До того ж стало більше, ніж у січні-липні торік, підприємств та компаній, які є платниками ПДВ, на 49 осіб або на 1,8 відсотка», – розповів Михайло Яцина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь