Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова амністія: відкрито бюджетний рахунок для сплати одноразового збору платниками Тернопільщини

Дата: 02.09.2021 16:04
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Державною Казначейською службою України відкрито рахунок за кодом бюджетної класифікації бюджету 11011100 «Податок на доходи, що сплачується громадянами за результатами подання одноразової декларації» для сплати збору платниками Тернопільської області за результатами одноразового (спеціального) добровільного декларування активів.

З інформацією про рахунок можна ознайомитись на субсайті територіальних органів ДПС у Тернопільській області у рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням https://tr.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Відзначимо, що після отримання від платника «звітної»/«нової звітної»/«уточнюючої» декларацій у приватній частині Електронного кабінету платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для сплати сум за відповідною територією із зазначенням згенерованого QR-коду кодом платежу 11011100.

При скануванні QR-коду на смартфоні користувача автоматично відкриватиметься мобільний застосунок банку зі сформованими реквізитами рахунків для сплати платежу.

Якщо платником була змінена адреса, відповідно до «нової звітної» або «уточнюючої» декларацій платнику буде направлено повідомлення з оновленими реквізитами для сплати суми збору.

В Електронному кабінеті забезпечено автоматичне заповнення платіжного доручення на підставі даних платника, інформації про бюджетні рахунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь