Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Територіальні громади Тернопільщини отримали понад 3,5 млрд грн податкових платежів

Дата: 06.09.2021 10:36
Кількість переглядів: 172

До місцевих бюджетів Тернопілля платники податків перерахували трохи більше 3,5 млрд грн платежів у січні-серпні цього року. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. «Приріст надходжень до минулого року склав 688,5 млн грн», – конкретизував він.

Серед платежів, яких отримали територіальні громади області найбільше, податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, плата за землю, податок на нерухоме майно, акцизний податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

«З початку року сплачено 2,4 млрд грн податку на доходи з фізичних осіб, що на 475,9 млн грн більше, ніж торік. Представники малого бізнесу перерахували 524,7 млн грн єдиного податку, а це плюс 80,2 млн грн до восьми місяців 2020 року. Плати за землю спрямували 287,7 млн гривень, що на 46 млн грн більше. Надходження від податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, склали 126,6 млн грн  на 33,7 млн грн більше. Суб’єкти господарювання, які мають справу з підакцизними товарами, сплатили 78,1 млн грн акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції, а це плюс 10,9 млн грн до січня-серпня 2020 року», – деталізував Михайло Яцина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь