Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено міжвідомчу нараду з питань профілактики захворювань на covid-19

Дата: 28.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

28 вересня 2021 року голова Борсуківської сільської ради Роман Кухарський провів міжвідомчу нараду з питань поширення та профілактики на території громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. У нараді взяли участь працівники Лановецького відділення ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області та відділення поліції √2 (м. Ланівці) Кременецького РВП ГУНП в Тернопільській області.

Про стан поширення на території Борсуківської сільської ради захворювання на СОVID-19 та заходи щодо запобігання інформував виконувач обов'язків головного лікаря КНП "Борсуківська амбулаторія загальної практики - сімейної медицини" Володимир Сілінський.

Про стан вакцинації працівників закладів освіти та культури доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, туризму, молоді та спорту Олена Солонина.

Про карантинні обмеження для запобігання поширенню covid-19 Дмитро Борейко - головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області та Корнійчук Богдана - дільничий офіцер поліції відділення поліції √2 (м. Ланівці) Кременецького РВП ГУНП в Тернопільській області. 

Про проходження вакцинації одиноких людей, громадян з особливими потребами та інших соціально незахищених верств населення, що знаходяться на обслуговуванні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) інформував директор установи Валентин Закидальський.

У підсумку розгляду питань керівникам структурних підрозділів Борсуківської сільської ради, старостам сіл громади надано конкретні доручення, зокрема щодо посилення ефективності роботи пункту вакцинації при Борсуківській АЗПСМ, посилення контролю за вакцинацією працівників закладів освіти, культури та охорони здоров'я на території Борсуківської сільської ради, проведення щоденного моніторингу даних вакцинованих жителів територіальної громади, посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення громади щодо необхідності проходження вакцинації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь