Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Борсуківській територіальній громаді відкрито нову аптеку!

Дата: 30.11.2021 14:21
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

За сприяння сільського голови Романа Кухарського 30 листопада 2021 року у селі Борсуки урочисто відкрито нову сучасну аптеку. Для мешканців Борсуківської територіальної громади – подія неабиякого масштабу.

 

Фото без опису

Відсутність в громаді довший час аптеки завдавало незручностей кожному її жителю, а першочергово людям похилого віку, адже до найближчої аптеки (Лановець, Вишнівця, Кременця) дібратися їм неспроста, а потреба у медикаментах виникає майже щодня. І сьогодні цю проблему вже вирішено.

«Відкриття аптеки в нашій громаді – це важливий соціально-економічний проєкт, оскільки це дозволяє не лише розвивати інфраструктуру, але й за рахунок того, що аптека розташована недалеко від амбулаторії, створити додаткові зручності для пацієнтів, які звернувшись до сімейного лікаря та можуть одразу придбати необхідні ліки», – зазначив сільський голова Роман Кухарський .

Фото без опису

Приємною сьогоднішня подія є ще й тому, що нововідкрита аптека братиме участь у державній програмі «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти за електронним рецептом зможуть безкоштовно або з незначною доплатою отримувати ліки на лікування серцево-судинних захворювань, бронхіальної астми, діабету ІІ типу, цукрового діабету, розладів психіки та поведінки, епілепсія.

Фото без опису

Урочисто перерізали стрічку голова Борсуківської сільської ради Роман Кухарський та заступник директора роздрібної реалізації лікарських засобів мережі соціальних аптек ТОВ «Приват+» Маліновська Надія Анатоліївна.

Усіх відвідувачів, хто зробив перші покупки, очікував гарантований подарунок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь