Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, з вітальним словом та найщирішими побажаннями до Борсуківської сільської ради завітав голова Кременецької районної державної адміністрації Віталій Кудлак .

Дата: 07.12.2021 16:47
Кількість переглядів: 732

Керівник району привітав зі святом голову громади Роман Кухарський та усіх присутніх працівників структурних підрозділів Борсуківської сільської ради, її виконавчого комітету.

Під час вітальної промови посадовець висловив вдячність за спільну роботу, за розуміння й підтримку при ухваленні важливих рішень на користь жителів громад.

"Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів. Ви, як ніхто інший, розумієте, що служити громаді – це велика честь, а разом з тим - ще більша відповідальність, можливо в двічі більша ніж у керівника районного рівня. То ж з нагоди професійного свята бажаю Вам творчої наснаги, успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень"- зазначив Віталій Кудлак.

В знак подяки за сумлінну працю, відданість та наполегливість в роботі, кращих працівників органів місцевого самоврядування громади нагороджено грамотами Кременецької райдержадміністрації та Борсуківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь