Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова сесія сільської ради.

Дата: 27.01.2022 18:03
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

27 січня 2022 року відбулось засідання XVІІ сесії Борсуківської сільської ради VIII скликання. 

Фото без опису

У роботі засідання сесії взяли участь шістнадцять депутатів з двадцяти двох. Також на засіданні були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл.

Фото без опису

На сесію було винесено 78 питань. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися постійних профільних комісіях сільської ради.

Фото без опису

Ключовим питанням порядку денного став звіт сільського голови Романа Кухарського про діяльність виконавчих органів Борсуківської сільської ради впродовж 2021 року. Свою доповідь голова громади продемонстрував у вигляді презентації, у якій графічно зобразив всі зміни та досягнення 2021 року. Зокрема, у свої доповіді сільський голова зупинився на питаннях виконання сільського бюджету, соціально-економічного та культурного розвитку громади, забезпечення соціального захисту населення, надання адміністративних послуг громадянам, розвитку галузей освіти, культури, медицини, молоді та спорту, акцентував увагу на тенденціях економічного розвитку громади та стратегічних цілях на 2022 рік.

Фото без описуФото без опису

Серед інших питань депутати затвердили звіт про виконання бюджету Борсуківської сільської територіальної громади за 2021 рік;умови продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Борсуківської сільської ради; Програму сприяння діяльності дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади на території Борсуківської сільської ради на 2022-2024 роки.

Фото без опису

Підтримано внесення змін в рішення №1023 від 21.07.2020 року «Про затвердження переліку послуг,які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Борсуківської сільської ради в новій редакції».

 

У ході сесії також розглянуто та прийнято 69 земельних питань щодо затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та надання дозволу нарозробленя проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь