Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості пропонує навчання та працевлаштування в ІТ-сфері

Дата: 15.02.2022 12:02
Кількість переглядів: 233

15 лютого - День комп’ютерника. Це свято відзначають усі працівники ІТ-сфери: програмісти, системні адміністратори та системні програмісти, оператори ПК та комп’ютерного набору, фахівці з розробки та тестування програмного забезпечення, інженери з комп’ютерних систем та ін.

Цьогоріч найвищу зарплату у вакансіях, які подавали роботодавці у службу зайнятості Тернопільщини пропонували системному програмісту - 30 тис. грн.

На фахівців ІТ-сфери завжди є попит на ринку праці.

За спрямуванням служби зайнятості можна підвищити кваліфікацію за напрямами «Комп’ютерні інформаційні технології (англійською мовою)» в Західноукраїнському національному університеті (термін навчання – 1,7 місяця);   «Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3 ds Max» та «Практичний веб-дизайн: проектування, створення та супроводження веб-вузла» в Рівненському центрі професійно-технічного навчання державної служби зайнятості (термін навчання – 3 місяці); «Основи розробки веб-сайтів» в Дніпропетровському центрі професійно-технічного навчання державної служби зайнятості (термін навчання – 3,1 місяць).

Також на замовлення роботодавців служба зайнятості організовує короткотермінові курси цільового призначення за різними напрямами ІТ-сфери, зокрема: «Інтернет-маркетинг» в  Західноукраїнському національному університеті (термін навчання – 0,5 місяця); «Комп’ютерний дизайн» в Гусятинському фаховому коледжі   ТНТУ ім. І. Пулюя (термін навчання – 0,2 місяця); «Цифрова грамотність як складова фахової компетенції», «Користувач ПК: створення публікацій та презентацій»  в Полтавському центрі професійно-технічного навчання державної служби зайнятості (термін навчання – 3 дні).

Після завершення навчання слухачі отримують документ державного взірця.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Лановецька районна філія

 Тернопільського обласного центру зайнятості 

(телефон 2-10-98-для населення,

2-14-84-для роботодавців).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь