Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники торгівлі, бухгалтери, слюсарі, адміністратори - 24 переселенці шукають роботу

Дата: 09.06.2022 16:46
Кількість переглядів: 266

За останні три місяці до Тернопільської обласної служби зайнятості звернулись 1084 внутрішньо переміщені особи з регіонів України, де ведуться бойові дії, з них 869 отримали статус безробітного, в т.ч. у Лановецькій районній філії отримували послуги 68 внутрішньо переміщених осіб, з них 35 набули статусу безробітного.

За скеруванням місцевої служби зайнятості 10 осіб працевлаштовані. Найбільше у сферах медицини, сільського господарства, торгівлі.

На 9 червня 2022 року кар’єрні радники продовжують пошук прийнятних місць праці для 24 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного. Серед них найбільше працівників торгівлі (5), економістів та бухгалтерів (3), працівників медичної сфери (2), слюсарів (2), адміністраторів (2) та ін. Є й фахівці рідкісних професій: інженер з охорони навколишнього середовища, майстер виробничого навчання.

Шановні роботодавці! Якщо Ви можете запропонувати роботу переселенцям, зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості. Можна подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Спільними зусиллями допоможемо знайти роботу переселенцям!

Довідки можна отримати за телефоном "гарячої лінії" Тернопільського обласного центру зайнятості - 0635765756 або у місцевому центрі зайнятості.

Роботодавцям та шукачам роботи - чат-боти від служби зайнятості тут: https://ter.dcz.gov.ua/novyna/robotodavcyam-ta-shukacham-roboty-chat-boty-vid-sluzhby-zaynyatosti-0

Працюємо на благо України та українців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь