Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Данило Волянюк та Ангеліна Швігар зібрали 9740 гривень від продажу оберегів

Дата: 22.08.2022 09:00
Кількість переглядів: 1093

Патріотичні починання брата та сестри п’ятикласників Данила Волянюка та Ангеліни Швігар з допомогою матерів-сестричок Лілії Михайлівни та Ліни Михайлівни увінчались чималими вирученими коштами у розмірі 9740 гривень від продажу оберегів квітково-фруктових композицій в яких помістили фрукти, обжинкові зернові колосся, лікарські трави та квіти. Діти жваво продавали ці обереги напередодні 19 серпня, коли християни відзначають Яблучний-– другий з трьох Спасів , свята Преображення Господнього, щоб покупці змогли їх освятити в церковному храмі. Здавна люди вірили, що освяченні вони мають Божу Благодать та Опіку, а це особливо необхідно для наших воїнів -Захисників.

Фото без опису
О 7 годині ранку маленькі волонтери піднялись, наче промінчики сонця, для втілення важливої благодійної ініціативи , яку радо підтримали працівники ПСП агрофірми «Горинь», колектив громади на чолі з Романом Кухарським та депутатами місцевої ТГ. Протягом дня усі охочі змогли придбати у дітей дані обереги, в цілому вдалось продати близько 100 букетів. За вирученні кошти замовлено термобілизну для 18 захисників зі села Борсуки Борсуківської ТГ.  Окриленні успіхом діти продовжать благородну волонтерську справу в ім’я Перемоги України, на благодійному ярмарку, який ініційований Борсуківською ТГ з нагоди Дня незалежності України буде проходити у с. Борсуки напередодні 24 серпня.
Яблучний Спас символізує закінчення літа та настання осені, а ми віримо в Перемогу та наближаємо її такими маленькими кроками.
Вірим в ЗСУ! Вірим в Перемогу!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь