Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято приходу Святого Миколая у Борсуківській громаді відсвяткували душевно: відкрили та освятили різдвяну шопку, співали колядки та найголовніше - молилися за наших захисників та якнайшвидшу перемогу!

Дата: 20.12.2022 14:14
Кількість переглядів: 137

Свято приходу Святого Миколая у Борсуківській громаді відсвяткували душевно: відкрили та освятили різдвяну шопку, співали колядки та найголовніше - молилися за наших захисників та якнайшвидшу перемогу.

 

  

 

 

  

Цьогоріч, кожен з нас, як діти так і дорослі, у святого Миколая просив найзаповітніше - завершення кровопролиття та війни, повернення додому наших воїнів та миру у кожному куточку нашої України. Хочеться спокійного неба без ракет, ранків без тривог та сирен, спокою у кожній домівці. Вірю, що наші щирі побажання та молитви почують небесні сили та уже наступне свято Миколая ми будемо святкувати так, як раніше, до війни.

 

«Нехай ваші серця відкриються для справжнього дива, нехай вашу душу покинуть усі сумніви та печалі, нехай сьогодні буде той самий день, коли ви засяєте променями радості та щастя. Бажаю добробуту та здоров’я, солодких миттєвостей життя та щирих посмішок рідних»,- сказав голова громади Роман Кухарський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь