Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення  про публічну пропозицію (оферту) КП “Наш добробут” щодо укладання публічного індивідуального договору приєднання

Дата: 02.03.2023 10:32
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Укладення договору на надання послуг з збирання та вивезення твердих побутових відходів між виконавцем послуг і споживачами -  власники індивідуальної житлової забудови - передбачено Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

 

 Згідно з ч. 1 і 2 ст. 633 Цивільного Кодексу України, публічний договір – це договір, в якому одна сторона взяла на себе обов'язок здійснювати надання послуг кожному, хто до неї звернеться. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів.

 

 Публічна оферта - пропозиція суб’єкта господарювання, адресована будь-якій особі у відповідності зі статтею 633 Цивільного кодексу України, спрямована невизначеному колу осіб, укласти з ним договір про надання послуги на умовах, що містяться в публічній оферті.

 

 У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України КП  «Наш добробут» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення індивідуального договору  про надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів (далі – Договір) для споживачів власників індивідуальної житлової забудови.

 

 Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

 

Цей Договір розроблений на основі Типового індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 року № 85, яка набрала чинності 04.02.2022 р.

Договір приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуального (садибного) будинку вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті виконавця послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальних послуг.

Договори розміщено на веб-сайті Борсуківської територіальної громади  у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цих Договорів кожної особи, що отримує та звертається до Підприємства, для отримання послуг з поводження з побутовими відходами

https://rada.info/upload/users_files/04395886/26b262fdc6e090a38fd81ba1f0b3bcad.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь