Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ З ПИТАННЯ ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛИМУ ВОЇНУ ФАЮРІ АНДРІЮ АНАТОЛІЙОВИЧУ НА ФАСАДІ ШКОЛИ У СЕЛІ ПІЩАТИНЦІ.

Дата: 07.04.2023 14:10
Кількість переглядів: 113

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО

ОБГОВОРЕННЯ З ПИТАННЯ ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛИМУ ВОЇНУ ФАЮРІ АНДРІЮ АНАТОЛІЙОВИЧУ НА ФАСАДІ ШКОЛИ У СЕЛІ ПІЩАТИНЦІ

 

Організатор громадського обговоренняБорсуківська сільська рада.

Згідно з розпорядженням сільського голови від 09.03.2023 року№46-ОД «Про створення робочої групи щодо відкриття меморіальної дошки Фаюрі Андрію Анатолійовичу в с. Піщатинці» та з метою вивчення громадської думки, отримання об’єктивної інформації, яка дасть можливість заздалегідь проаналізувати та врахувати пропозиції різних соціальних груп населення та всіх зацікавлених сторін щодо встановлення меморіальної дошки Фаюрі Андрію Анатолійовичу на фасаді школи села Піщатинці, на офіційному вебсайті Борсуківської сільської ради було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання встановлення меморіальних дошок загиблим воїнам.

Відповідно до інформаційного повідомлення, до 04 квітня 2023 року включно приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання встановлення меморіальної дошки на фасаді школи у селі Піщатинці Фаюрі Андрію Анатолійовичу.

Зміст питання, що виносився на громадське обговорення:

  • Обговорення місця розміщення меморіальної дошки загиблому воїну Фаюрі Андрію Анатолійовичу у селі Піщатинці;

  • Обговорення кольору, фону, фото та текстового наповнення макету меморіальної дошки в пам'ять про загиблого воїна села Піщатинці.

Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання:

З метою вивчення громадської думки та проведення інформаційної роботи з громадкістю, для того аби винесені на обговорення питання проходили конструктивно і відповідно до законодавства,а їх результат мав позитивний вплив та був сприйнятий громадськістю до обговорення було залучено усі жителі Борсуківської територіальної громади.

Громадські обговорення відбулися у формі електронної консультації. Пропозиції та зауваження приймалися у письмовій формі на електрону пошту borsuky.sr@gmail.com  із зазначенням прізвища, імені по батькові та адреси особи, яка їх подає. Від юридичних осіб приймалися пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не розглядалися.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: вул. Шевченка, буд. 3, с. Борсуки, Кременецького району, Тернопільської області, 47412, тел/факс (03549) 4-41-42, е-mail: borsuky.sr@gmail.com.

Від учасників громадського обговорення не надійшло жодних зауважень чи заперечень. Не виносилось також ніяких альтернативних пропозицій.

Підсумовуючи результати громадського обговорення вирішено: затвердити макет меморіальної дошки Фаюрі Андрію Анатолійовичу. Рішення громадського обговорення буде розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету Борсуківької сільської  ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь