Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 липня 2023 року в с. Борщівка урочисто відкрито оновлений Центр культури, дозвілля та спорту.

Дата: 12.07.2023 20:00
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Сьогодні у Борщівці відбулось урочисте відкриття оновленого Центру культури, дозвілля та спорту Борсуківської сільської ради.

Для голови громади Романа Кухарського відремонтувати та осучаснити саме Борщівський будинок культури було одними із першочергових завдань. Багато перешкод, однією із яких - велика війна на нашій землі, не давали змоги втілити задум в реальність. Але все ж таки усе вдалось реалізувати. Великою підтримкою та фінансовою допомогою долучився, від сьогодні, почесний громадянин Борсуківської громади - Кравчук Юрій Георгійович. Щиро дякуємо за підтримку та сприяння в реалізації будь-яких ідей. Подяками голови громади відзначено також усіх доброчинців та меценатів, які своєю працею та допомогою надають підтримку нашим військовим на фронті.

Сьогодні гості та мешканці села прийшли в оновлене приміщення будинку культури, який, безперечно, стане культурним центром села, де святкуватимуть велику Перемогу, яку здобувають наші воїни і завдяки яким, ми мали можливість відчути святкову атмосферу, хоча й не повноцінно. Війна все ще триває і сьогодні на святкуванні відбувся, уже традиційний для нашої громади, благодійний ярмарок для ЗСУ. Також волонтерка @Зоя Кружілка провела збір коштів на машину для воїна @Емануілов Микола (охочі долучитися до збору - детальну інформацію знайдете на сторінці Зої Кружілки). Дякуємо усім благодійниками сьогоднішнього збору та ярмарку! Ви зробили внесок у наближення нашої Перемоги!

Культурна частина відкриття захопила усіх присутніх: виступи колективів нашої громади, а на «десерт» - звучання чарівних українських пісень у виконанні Заслуженого артиста України - Павла Доскоча.

«Попри війну ми продовжуємо жити, розвиватися та удосконалюватись з перспективою на світле майбутнє. Дякую усім, хто долучився до організації свята, усім присутнім та гостям нашої громади, що були на відкритті оновленого Центру культури та дозвілля»,- сказав сільський голова Роман Кухарський

Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь