Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами Борсуківської сільської ради.

Дата: 01.11.2023 12:25
Кількість переглядів: 198

Виконавчий комітет Борсуківської сільської ради повідомляє про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами Борсуківської сільської ради.

Фото без опису

Проект розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України ,,Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 року № 947 ,,Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами”.

Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території сільської ради з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

      Інформуємо, про утворення робочої групи з розробки місцевого плану управління відходами Борсуківської сільської ради.

      Пропозиції щодо включення кандидатур до складу робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості, фізичних осіб – підприємців, підприємства, установи та організації прохання надсилати на адресу Борсуківської сільської ради: 47412, Тернопільська обл, Кременецький р-н, с. Борсуки, вул. Шевченка, буд. 3  електронна пошта: borsuky.sr@ukr.net

Строки подання заявок: до 20 листопада 2023 року.

Строки і форма подання пропозицій до проекту місцевого плану: пропозиції приймаються до 01 грудня 2023 року у письмовому виді з обґрунтуванням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь