Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю Ткачуку Миколі Івановичу с. Передмірка

Дата: 10.11.2023 12:32
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю Ткачуку Миколі Івановичу с. Передмірка Кременецького району Тернопільської області на фасаді  будівлі Передмірської філії  Борсукіського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів

 

 Ініціатор громадського обговорення: Борсуківська сільська рада

 2. Організатор громадського обговорення 

Робоча група з питань організації громадських обговорень, утворена розпорядженням сільського голови від 02 листопада 2023 року № 195-ОД щодо відкриття меморіальної дошки загиблому воїну села Передмірка на фасаді  будівлі Передмірської філії  Борсукіського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів, провела 10 листопада 2023 року засідання, на якому розглянула подання завідувача Передірської філії Борсукіського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів  Оксани Волохатої та біографічну довідку Ткачука Миколи Івановича.

Вирішили оприлюднити на офіційному сайті Борсуківської сільської ради інформаційні матеріали щодо  встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю Ткачуку Миколі Івановичу в селі Передмірка області на фасаді  будівлі Передмірської філії  Борсукіського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів та поставити на громадське  обговорення даний проєкт (протокол №1  засідання комісії з питань відкриття меморіальної  дошки загиблому військовослужбовцю с. Передмірка).

  1. Пропозиції та обґрунтування щодо відкриття меморіальної дошки загиблому воїну в селі Передмірка.

  Увічнення пам’яті полеглого воїна нашої громади, який віддав життя у боротьбі за незалежність України. Біографічна довідка: Ткачук Микола Іванович народився 28 квітня 1971 року в селі Передмірка Лановецького району, Тернопільської області. У 1986 році закінчив Передмірську восьмирічну школу, а в 1988 році – Снігурівську середню загальноосвітню школу. У 1989 році закінчив Глибоцьке СПТУ – 22 і отримав кваліфікацію машиніста екскаватора четвертого розряду.

1989 року був призваний на військову служу у Західну Групу Військ, Німеччина. У 1994 році одружився. У шлюбі з дружиною Тетяною народилося двоє синів Іван та Ігор.

18 жовтня 2022 року був призваний на військову службу у місті Великі Мости Львівської області. Головний сержант, інспектор прикордонної служби другої категорії, снайпер 4-го відділення інспекторів прикордонної служби 2-ї прикордонної застави відділу прикордонної служби №1 першого прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

15 квітня 2023 року героїчно загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи цілісність та незалежність України.

4. Мета громадського обговорення: врахування думки мешканців с. Передмірка Борсуківської територіальної громади щодо прийняття рішення про встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю Ткачуку Миколі Івановичу в с. Передмірка Кременецького району Тернопільської області на фасаді  будівлі Передмірської філії  Борсукіського ЗЗСО І-ІІІ  ступенів.

5. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 25 листопада 2023 року включно.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: borsuky.sr@gmail.com до 25 листопада 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

вул. Шевченка, буд. 3, с. Борсуки Кременецького району, Тернопільської області, 47412, тел/факс (03549) 4-41-42, e-mail: borsuky.sr@gmail.com.

 8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: голова Комісії - Важельська Тетяна Василівна.

9.Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 01 грудня 2023 року на офіційному сайті Борсуківської сільської ради.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь