Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, орендарів та власників земельних ділянок і всіх мешканців громади.

Дата: 13.05.2024 14:37
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Наголошуємо, що земляні  роботи в охоронних зонах виконуються відповідно до Умов проведення робіт у межах охоронних кабельних i повітряних ліній електрозв’язку (надалі - Умови).

Пункти 3,4 Умов передбачають, що підприємства, установи, організації та громадяни для проведення у межах охоронних зон робіт, зобов’язані мати письмову згоду оператора телекомунікації, до початку робіт викликати представника оператора телекомунікації для визначення точного місцезнаходження підземних кабелів та інших споруд кабельних ліній (підземних регенераційних або підсилювальних пунктів, колодязів кабельної каналізації, контурів заземлення та ін.), глибини їх залягання і розташування стосовно споруджуваного об’єкта.

За уточненням трас проходження і глибини залягання ліній зв’язку АТ «УКРТЕЛЕКОМ» необхідно звертатись в структурні підрозділи Тернопільської філії за адресою: м. Тернопіль, вул. Тролейбусна, 6 тел. 0911143299 (Старший інспектор з технічного нагляду Зенчишин Володимир Миколайович, e-mail:svzenchyshyn@ukrtelecom.ua) або тел. 0911128791 (Електромеханік ЦТМ Фільов Олександр Григорович).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь