Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Безоплатна правнича допомога»

26 Липня, 2021 р., 12:59
Державна реєстрація фізичної особи  - підприємця -  це офіційне визнання шляхом засвідчення факту набуття або позбавлення статусу підприємця фізичною особою, зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про фізичну особу - підприємця.
14 Червня, 2021 р., 13:54
Робота закордоном для українців уже давно не новина. Хтось  працює  на постійній основі,  хтось  на сезонних умовах. Працюючи офіційно в будівництві, сільському господарстві чи сфері послугукраїнці здобувають страховий  стаж. Однак, коли настає час виходу  на  пенсію, виникає питання  як підтвердити стаж, набутий за кордоном?  Та у  яких країнах зараховуються   періоди  роботи до  трудового стажу необхідного для призначення пенсії?
14 Червня, 2021 р., 13:53
На сьогодні питання, щодо майнових прав дитини та їх охорони залишається актуальним для українського суспільства, оскільки майнові правовідносини між дітьми та їх батьками (усиновлювачами) або піклувальниками є невід’ємною частиною сімейних відносин. Відповідно до статті 31 Цивільного кодексу України (далі - ЦКУ) фізична особа, яка не досягла чотирнадцяти років (малолітня особа), має право самостійно вчиняти дрібні побутові правочини. Такий правочин вважатиметься дрібним, якщо він задовольняє побутові потреби особи, відповідає її фізичному, духовному чи соціальному розвитку та стосується предмета, який має невисоку вартість. Окрім цього неповнолітня фізична особа у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років  відповідно до статті 32 ЦКУ має право:
14 Червня, 2021 р., 13:52
Заходом примусового виконання рішень відповідно до Закону України «Про виконавче провадження»   серед інших  є - звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь