Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Безоплатна правнича допомога»

27 Вересня, 2021 р., 19:41
Порядок виконання рішень немайнового характеру регулюються статтями 63-67  Розділу VIII Закону України «Про виконавче провадження» та Інструкцією з організації примусового виконання рішень затвердженою Наказом Міністерства юстиції України 02.04.2012 року  № 512/5.
27 Вересня, 2021 р., 19:39
Встановлення факту родинних відносин стає необхідним у разі  виявлення помилок  у  прізвищах, імені чи  по-батькові  рідних людей та унеможливлює  доведення спорідненості між ними. Встановлення даного факту найчастіше  необхідно  для визначення  права на спадщину, на пенсію, одержання компенсації тощо. Таку перешкоду у реалізації особистих чи майнових прав можна усунути  звернувшись  до суду  з заявою  про встановлення факту родинних відносин.
27 Вересня, 2021 р., 19:32
Поділ майна, набутого подружжям під час перебування в шлюбі, як правило відбувається після припинення шлюбних відносин. Відповідно до статті 60 Сімейного кодексу України майно, набуте подружжям під час перебування у шлюбі, належить дружині та чоловікові на праві спільної сумісної власності, незалежно від того, що один із них не мав самостійного доходу з поважних причин, тобто навчання, догляд за дітьми, хвороба тощо.
27 Вересня, 2021 р., 19:25
Відповідно до статті 47 Конституції України, ніхто не може бути примусово позбавлений житла інакше як на підставі закону за рішенням суду. Примусове виселення  розглядається як крайній захід, котрий підлягає застосуванню тільки у випадках і в порядку, прямо передбачених законом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь