Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Лютого, 2018 р., 17:13
      ХХІ століття диктує нам свої закони. Ми стали більш трепетно ставитися до навколишнього середовища, оскільки не знаємо, як відповість нам природа на наші постійні спроби її експлуатувати. Питання зі сміттям є досить гострою і складною проблемою.
04 Лютого, 2018 р., 17:33
       Надворі справжня казка. Багато снігу насипало за ніч. Для комунального підприємства "Наш добробут" чимало роботи. Сьогоднішній ранок працівники розпочали з розчищення снігу по селах громади. Перед нашим комунальним підприємством стоїть завдання розчистити усі дороги Борсуківської громади. Працівники працююють з самого недільного ранку. Робота зроблена в с. Передмірка і с. Нападівка, під'їздна і центральна дорога с. В. Куськівці і с. Синівці. Наразі техніка працює в с Борсуки, на черзі с. Борщівка. При погіршені погодніх умов готові задіяти резервну техніку.
19 Січня, 2018 р., 19:49
        Хрещення Господнє або як його ще називають Йордана – це велике православне та греко-католицьке свято, яке українці відзначають з давніх давен. До наших днів дійшло безліч традицій, вірувань, обрядів та народних прикмет, що передаються з покоління в покоління. Назва свята говорить сама за себе – коли Ісус досяг 30-річного віку, він був охрещений Іваном Хрестителем у річці Йордан.
19 Січня, 2018 р., 19:16
        Різдво Христове – це свято нашої духовності, свято милосердя, свято давнє і вічно молоде. Різдвяні свята починаються колядками на Святвечір. Вони тривають до Василевого щедрого вечора і далі до Водохреща. У колядках багато мудрості, доброти, людських почуттів. Славлять у них господаря, господиню, славлять Христа і працьовиті руки хліборобів.
10 Січня, 2018 р., 11:28
         Одне з найтепліших для душі родинних свят в Україні – це Різдво. Цього дня навідують близьких родичів, вшановують померлих предків, згадують хресних батьків. А молодь та діти йдуть колядувати та розігрувати вертеп.
09 Січня, 2018 р., 12:08
З метою поінформованості громадян з соціальних питань на території Борсуківської сільської ради - об’єднаної територіальної громади, що у Лановецькому районі  12 грудня знову працювала дистанційна консультаційна площадка.
24 Грудня, 2017 р., 00:18
Борсуківська обєднана громада придбала автобус. Це дасть можливість возити учнів громади на олімпіади, конкурси, змагання та дасть можливість розвивати нашу культуру та туризм. Це вже третє велике придбання техніки за рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь