Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Додаткова інформація

19 Жовтня, 2023 р., 11:51
Програма «ВідновиДІМ»: допомога у відбудові пошкоджених будівель Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої — фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України. 
09 Жовтня, 2023 р., 15:14
Дільничні офіцери поліції відділення поліції 1 м. Ланівці Кременецького РВП ГУНП в Тернопільській області, відвідують осіб похилого віку, внутрішньо переміщених осіб та жителів на  обслуговуємій території, під час відвідування, проводять роз'яснювальну роботу з інформування про види шахрайських дій, види домашнього насильства,  так як захистити себе і допомогти  іншим у разі виявлення зазначеного.
25 Вересня, 2023 р., 09:49
На постійній основі, дільничні офіцери поліції ВП № 2 (м. Ланівці) Кременецького РВП ГУНП в Тернопільській області проводять роботу з попередження шахрайства та застереження громадян від протиправних посягань.
20 Вересня, 2023 р., 16:00
14 Вересня, 2023 р., 12:42
З настанням осені часто доводиться бачити, як люди випалюють суху траву, очерет, чагарники, тощо. Незважаючи на те, що спалювання сухостою має сезонний характер, із року в рік масштаби пожеж та їх наслідки демонструють жахливу статистику. Через сильні пориви вітру вогонь здатен долати відстань між населеними пунктами швидко та агресивно. Як показав гіркий досвід попередніх років інших областей, цілі села здатні спалахувати всього за кілька годин.
08 Вересня, 2023 р., 09:51
Дільничні офіцери поліції ВП 2 (м.Ланівці) Кременецького РВП ГУНП в Тернопільській області, попереджають населення Лановецької, Борсуківської та Вишнівецької території громади, про шахрайські дії в осінній період, попереджають про недопущення придбання паливних матеріалів через сумнівні сайти, здійснення передоплати за ще не отриманий матеріал.
04 Вересня, 2023 р., 11:54
За повідомленням філії "Кременецьке лісове господарство", на виконання вимог Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" №2059, з 26 вересня 2023 року проводитимуться громадські  слухання  звіту з оцінки впливу на довкілля "Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користувача на території лісового фонду філії "Кременецьке лісове господарство" Державного спеціалізованого господарського підприємства "Ліси України" (реєстраційний номер справи про оцінці впливу на довкілля планової діяльності 202353110738).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь